Timberwisen Allergiatunnus

LAADUKAS LATTIA – YHTÄ TÄRKEÄ KUIN ILMA JOTA HENGITÄT

Lattia on yksi kodin suurimmista pinnoista. Siksi on tärkeää, ettei parketissa käytetä sisäilmaan haihtuvia kemikaaleja, kuten formaldehydiä. Formaldehydin tiedetään jo pieninä pitoisuuksina ärsyttävän silmiä ja hengitysteitä. Sen on myös epäilty olevan yhteydessä astmaoireisiin. Ajattele, mitä se tarkoittaa esimerkiksi pienille lapsille, jotka leikkivät ja ryömivät lattialla. 

Tammiparketti GREY

Tammiparketti GREY

Timberwise on asettanut tuoteturvallisuuden, ja etenkin puhtaan sisäilman, sydämen asiakseen. Olemme maailman ensimmäinen parkettitehdas joka on luopunut formaldehydipitoisten liimojen käytöstä kaikissa tuotteissaan. Suomen Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt Timberwiselle ensimmäisenä, ja ainoana, parkettivalmistajana oikeuden käyttää Allergiatunnusta tuotteidemme yhteydessä. 

Allergiatunnuksen myöntäminen Timberwise parketeille on meille kunnia-asia. Samalla se auttaa meitä viemään eteenpäin viestiämme siitä, miten tärkeää on ottaa sisäilma ja päästöasiat huomioon myös lattiavalinnoissa! Mitä enemmän lattiapinta-alaa, sitä suurempia voivat olla haitallisten päästöjen määrät sisäilmaan, mikäli lattian valmistukseen on käytetty formaldehydipitoisia liimoja ja pintakäsittelyaineita. Me Timberwisellä olemme valinneet toisen suunnan ja arvostamme puhdasta sisäilmaa niin kodeissa kuin muissakin tiloissa ja juuri siksi valmistamme kaikki tuotteemme ilman lisättyä formaldehydiä.

Valitsemalla Allergiatunnuksella varustetun Timberwise parkettilattian edesautat parempaa ja puhtaampaa sisäilman laatua. Samalla saat kotiisi kestävän, kotimaisen ja mahdollisimman luonnonmukaisen lattian.

Lisätietoa Allergiatunnuksesta ja sen myöntämisestä, sisäilman puhtauden tärkeydestä, sekä Allergia- ja astma Liitosta löydät alla olevista linkeistä.

Lisätietoa Allergiatunnuksesta
Lisätietoa Puhtaamman sisäilman tärkeydestä
Lisätietoa Formaldehydistä
Lisätietoa Allergia- ja astamaliitosta