Parkettilattia

Timberwisen parkettilattia on erinomainen lattiavalinta tilaan kuin tilaan. Parkettilattioita valmistetaan useasta eri puulajista, joista tällä hetkellä suosituimpia ovat tammi ja saarni. Parkettilattian kestävyyteen ja soveltuvuuteen vaikuttavat sekä parkettilattian pintamateriaali (puulaji) että materiaalin pintakäsittely. Pintamateriaalina Timberwise käyttää eurooppalaista tammea, saarnea ja lehtikuusta sekä kotimaista mäntyä. Pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat UV-kovetettu öljyvaha sekä lakka.

Parkettilattia on kestävä valinta

Timberwisen parkettilattia on helppo asentaa ja huoltaa. Laadukkaan ja kestävän rakenteensa ansiosta Timberwise parketti on myös erittäin pitkäikäinen hankinta. Parkettilattioilla saadaan luotua useita erilaisia tunnelmia, sekä sisustuksia – perinteisestä puulattiasta hyvinkin moderniin ulkonäköön. Timberwisen tammi- ja saarniparkettilattiat kestävät kovaakin kulutusta, ja soveltuvat näin ollen yksityiskotien lisäksi hyvin myös julkisiin tiloihin.

Koska parkettilattia valitaan aina tilan käyttöasteen mukaan, suosittelemme lehtikuusi- ja mäntyparkettilattioitamme kevyemmän kulutuksen kohteisiin, kuten makuuhuoneisiin, olohuoneisiin sekä esimerkiksi vapaa-ajanasuntoihin. Harjatulla pinnalla saadaan kestävyyttä, eivätkä harjatut pinnat ole niin naarmuherkkiä kuin sileät hiotut pinnat saattavat olla. Lakkapinta tuo kulutuskestävyyttä, kun taas öljyvaha on helppo korjata paikallisesti ja se päästää puun luontaisen lämmön helpommin esiin. Timberwisen valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva parkettilattia!