Parketti

Parketti on suosittu ja yleinen puulattiamateriaali, joka muodostaa lattialle tasaisen, käyttöä ja aikaa kestävän pinnan. Ehdottomasti yleisin parketti on niin sanottu lautaparketti, jonka suosio pohjautuu helppoon asennukseen ja lopputuloksen tasaisuuteen. Lautaparketin avulla lattiapinta on täysin tasainen, eikä lattiaan tule rakoja kuten tapahtuu perinteisen lankkulattian kanssa.

Timberwise parketti on varma valinta

Parketti: Kestävä ja kaunis Timberwisen harjattu ja öljyvahattu parketti.Timberwisen parketti tuo kauniin ja luonnollisen puulattian ulkonäön ja tunnun tilaan. Timberwise on erikoistunut ns. kartanoparketin, eli leveän yksisäleisen lautaparketin valmistukseen. Timberwisen laadukkaissa parketeissa on mikroviisteet kaikilla sivuilla, mikä korostaa materiaalin lankkumaista ulkonäköä lattiassa kuitenkaan keräämättä saumoihin likaa. Kutsummekin tuotettamme lankkuparketiksi.

Timberwise parkettien rakenne on markkinoiden paras ja kestävin. Kolmikerrosrakenteen ja välirakenteessa käytettävän kotimaisen koivuvanerin ansiosta parkettilattia kestää olosuhteiden muutokset ilman lattianpinnassa näkyviä muutoksia. Koivuvanerirakenteemme takaa myös sen, ettei lattian pintaan tule ns. aaltoilua, mikä on yleistä välisälerakenteisille parketeille ilmankosteuksien vaihdellessa. Yleisimpiä ja suosituimpia parketteja ovat tammiparketit ja saarniparketit. Yrityksemme ja parkettimme ovat täysin kotimaisia ja parkettien tuotanto tapahtuu Loimaalla.

Hanki lattiallesi laadukas Timberwisen parketti

Ota yhteyttä tai etsi lähin jälleenmyyjäsi.