Lehtikuusiparketti

Lehtikuusiparketti on persoonallinen ja kestävä parkettilattiavalinta, jonka raaka-aineena toimii arvostettu havupuulaji: lehtikuusi. Ominaisuuksiensa ansiosta lehtikuusiparketti kestää kulutusta esimerkiksi männystä valmistettua parkettia paremmin. Kovuusarvonsa ansiosta lehtikuusi on lähellä tammen kovuutta. Lehtikuusiparketille ominainen oksaisuus ja värivaihtelu tekevät materiaalista ainutlaatuisen valinnan. Lehtikuusiparkettia myös värikäsitellään öljyvahoilla.

Lehtikuusiparketti ja PEFC sertifiointi

Timberwisen lehtikuusiparketti valmistetaan Itävaltalaisesta lehtikuusesta, joka täyttää PEFC sertifioinnin asettamat vaatimukset. Asiakkaiden toivomuksesta käytämme tuotannossamme myös tiheäsyistä Siperian lehtikuusta, Larix Siberica. Laadukkaiden raaka-aineidemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme korkeatasoisia ja kestäviä tuotteita.

Lehtikuusiparkettien valikoima

Lehtikuusiparkettien valikoima on kerätty koosteeksi alla olevaan kuvakollaasiin, jossa tuotteet ovat Collectioneittain. Voit tutustua tuotteisiin Collection kohtaisilla sivuillamme tai tuotehaussamme. Lehtikuusiparkettien valikoimasta löytyy sekä vaaleita että värillisiä sävyjä.