Kotimainen parketti valmistuu vuosien kokemuksella

Kotimainen perheyritys Timberwise Oy, on ollut yksisäleisen laatuparketin valmistaja vuodesta 2000 lähtien. Mallistomme perustana oleva kotimainen parketti on yksisäleistä eli niin sanottua lankkuparkettia. Yrityksemme koko olemassaolon ajan olemme panostaneet laatuun, turvallisuuteen sekä kotimaisuuteen – tuotteistamme vähintään 2/3 on aina kotimaisesta raaka-aineesta.

Kotimainen parketti vaalii puunjalostusosaamista

Timberwise on halunnut vaalia suomalaista puunjalostusosaamista ja olemmekin panostaneet tuotannon säilyttämiseen kotimaassa henkilökunnan kouluttamisella, sekä koneinvestoinneilla. Haluamme olla varmoja myös siitä, että tuotteemme ovat turvallisia niiden käyttäjille. Timberwisen valmistama kotimainen parketti ei sisällä lisättyä formaldehydiä, jolloin niistä ei vapaudu mitään sisäilmapäästöjä. Kestävät ja laadukkaat kotimaiset Timberwise tuotteet ovat myös lapsi- ja allergiaystävällisiä!

Timberwise on myös erikoistunut alusta asti erilaisiin pinta- ja värikäsittelyihin ja tuotevalikoimamme onkin yksi puulattiamarkkinoiden laajimmista. Joustavan tuotantomme ansiosta pystymme valmistamaan myös täysin räätälöidyt tuotteet. Uuden tuoterakenteemme ansiosta kotimainen parketti saadaan lujaksi ja kestäväksi, jolloin se soveltuu käytettäväksi aina arktisesta pohjolasta maapallon kuumimmille seuduille asti. Käytämme edelläkävijänä välisälerakenteessa suomalaista koivuvaneria, mikä takaa lattialle mahdollisimman stabiilin rakenteen, minimoiden lattian reagoimisen vaihteleviin olosuhteisiin – lattiasi pinta pysyy aina tasaisena. Panostamme myös ympäristöystävällisyyteen, ja raaka-aineemme ovat aina PEFC sertifioiduita metsistä. Kotimainen parketti tuo käyttöösi turvallisen, kestävän ja laadukkaan lattian.