Parkettilattiat

Timberwisen 1-säleisiä laadukkaita parketteja valmistetaan neljästä eri puulajista; tammesta, saarnesta, lehtikuusesta sekä männystä. Laajan ja kattavan tuotevalikoiman takaa usean eri pintakäsittelytavan sekä -aineen yhdistäminen ammattitaidolla.


Tammiparketti

Tammiparketti on erinomainen valinta kohteeseen kuin kohteeseen. Tammi on kautta aikojen ollut yksi suosituimmista sisustus- ja lattiamateriaaleista, sillä se on klassinen ja turvallinen lattiamateriaalivalinta. Tammiparketti soveltuu erinomaisesti sekä yksityiskoteihin että julkisiin tiloihin. Timberwise käyttää tammiparketeissaan aina PEFC sertifioitua Eurooppalaista laadukasta tammea. Tammiparketeista löytyy laajin värivalikoima, minkä ansiosta oikean vaihtoehdon löytyminen moneen erilaiseen sisustukseen on helppoa.

Tammiparkettia on seuraavissa parkettikokoelmissamme:


Tammiparkettivaihtoehtoja pääset kokeilemaan TUOTEHAUSSAMME.


Saarniparketti

Saarniparketti on kova, kestävä ja kaunis parkettilattiavalinta. Saarnilattiasta saa lajitelmasta ja pintakäsittelystä riippuen joko harmonisen kauniin tai elävän ja värikkään lattian. Saarniparketti soveltuu hyvin niin yksityiskoteihin kuin julkisiin tiloihin. Timberwise käyttää saarniparketeissaan ainoastaan PEFC sertifioitua laadukasta Eurooppalaista saarnia.

Saarniparkettia on seuraavissa parkettikokoelmissamme:


Saarniparkettivaihtoehtoja pääset kokeilemaan TUOTEHAUSSAMME.


Lehtikuusiparketti

Lehtikuusiparketti on persoonallinen ja kestävä parkettilattiavalinta. Lehtikuusi on arvostettu havupuulaji. Lehtikuusi kestää myös mäntyä suurempaa kulutusta, sillä sen kovuusarvo on lähelle tammen kovuutta. Lehtikuusilattialle ominaista on oksaisuus ja värivaihtelu, joka on puulajille ominaista. Myös lehtikuusta saa värikäsiteltynä. Lehtikuusiparketti sopii yksityiskoteihin, sekä kohteisiin jossa halutaan tuoda puulattian perinteistä ilmettä esiin. Timberwise käyttää lehtikuusiparketeissaan PEFC sertifioitua Itävaltalaista lehtikuusta, Larix Decidua, sekä tiheäsyistä Siperian lehtikuusista, Larix Siberica.

Lehtikuusiparkettia on seuraavissa parkettikokoelmissamme:


Lehtikuusiparkettivaihtoehtoja pääset kokeilemaan TUOTEHAUSSAMME.


Mäntyparketti

Mäntyparketti on perinteinen lattiavalinta, sillä männyllä on pitkät perinteet lattiamateriaalina. Mänty on pohjoisen pallonpuoliskon yleisimpiä puulajeja, ja sille ominaista on suuri sydänpuun osuus, joka antaa männylle sen punertavan ulkonäön ajan myötä. Mäntylattialle ominaista on oksaisuus. Lipeäkäsittelyllä männyn luontaista tummumista voidaan hidastaa. Mäntyparketti soveltuu vapaa-ajan asunnoille sekä kevyen kulutuksen kohteisiin. Timberwise käyttää mäntyparketissaan aina PEFC sertifioitua kotimaista mäntyä.

Mäntyparkettia löytyy seuraavista parkettikokoelmistamme:


Mäntyparkettivaihtoehtoja pääset kokeilemaan TUOTEHAUSSAMME.